Történetünk

Központunk története a 1990-es évekig nyúlik vissza, hisz egyik alapítónk ekkor indult el a kiképzővé válás rögös útján. A magánképzések során és korábbi kiképzési helyszíneken gyűjtött tapasztalatok után végül 2017 tavaszán megtaláltuk azt a helyet, ahol megvalósíthatjuk víziónkat és megnyithatjuk kapuinkat a nagyközönség előtt is.

A Központ a rendelkezésre álló területen folyamatosan épülhet és szépülhet, több leválasztott területen tudunk a különböző igényű kutyákkal és gazdáikkal foglalkozni, legyen szó akár szocializációról, akár rehabilitációról. A több kutyával érkező gazdák számára lehetőséget biztosítunk, hogy az éppen pihentetni kívánt ebet kényelmesen, nyugalmasan el tudja helyezni.

Az alapítók, meghívott oktatók és kutyáik mindannyian a hivatásos- és sportkutyázás egy-egy területének eredményes és sikeres képviselői, ezzel garantáljuk a hozzánk látogatók számára az átfogó szakértelmet és színvonalat.

Oktatóink végzettségei és tapasztalatai:

  • Bh 1-2-3 vizsgáztatói képesítés
  • Ipo 1 vizsgáztatói képesítés
  • B segédi vizsga
  • Problémás, agresszív kutyák rehabilitálója

Kutyáink között  szolgálati és segítő kutyák vannak. Oktatóinknak tapasztalata van versenyszerű sportkutyázással is.

Célkitűzésünk, hogy minden hozzánk forduló gazda-kutya párosnak tudjunk segíteni – a számukra leginkább megfelelő módon. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni képzésre, a foglalkozások a kutyáknak és a gazdáknak együtt és külön-külön is szólnak. Rugalmasak vagyunk az időbeosztás tekintetében is.

Hitvallásunk, hogy nem a vizsgapapír vagy a végzettség teszi értékessé az ember és kutya kapcsolatát, ám amennyiben a felkészülésben két- és négylábú is örömét leli, igazán sokat tud adni a párosnak egy-egy elismerés, sikeresen teljesített kihívás. Ennek érdekében folyamatosan biztosítjuk tanfolyamok és vizsgák lehetőségét a páros számára leginkább motiváló területen. Ehhez oktatóink mellett remek közreműködő szakemberektől kapunk segítséget.

Partnereinknek hála egyedülálló lehetőség nyílik különböző sportok kipróbálására és versenyeinken való részvételre is.

Szeretnénk azt, ha a tapasztalati tanulás mellett minél többen el tudnának mélyülni a kutyatartás elméleti hátterében is. Ennek érdekében rendszeresen megrendezésre kerülő szakmai előadásainkon több témakörben sikeres és elismert meghívott előadóink segítenek a mindennapi kutyázás, az állatjólét és -egészség, az etetés vagy éppen a profi sportolás területén értékes és praktikus tudásra szert tenni.

Várunk téged és négylábú társad egy személyes találkozóra 🙂

Telefon:
+36/20 219-1595

Email:
vezetoseg@patronuskutya.hu
oktatas@patronuskutya.hu
sport@patronuskutya.hu

Cím: 2337. Délegyháza

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.