Tanfolyamok, foglalkozások

Alap- és középfokú tanfolyam

Alaptanfolyamunkra olyan kutya-gazda párosokat várunk, akik a közös munka alapjait szeretnék elsajátítani. A tanfolyam célja a harmonikus együttélés megteremtése.

Az alapvető parancsok és engedelmesség elsajátítása után lehetőség nyílik egy különleges vizsga letételére is, melyet a páros életében az első fontos mérföldkőnek szánunk.

Középfokú tanfolyamunk az alapok elsajátítása után a teljes kontrolláltságot, összhangot és kölcsönös megértést segítik elő. E tanfolyam része a nemzetközi szinten elismert BH (kísérőkutya) vizsgára való felkészülés.

Szocializáció, problémás kutyák

Szocializációs foglalkozásunkra olyan kutyákat várunk, akik különféle okokból esetleg félősek vagy agresszívek, esetleg nincs lehetőség megnézni otthoni környezetben, miként reagál(na) a kutyatársakra. Terápiás kutyáink és szakavatott segítőink segítségével felmérjük, majd megváltoztatjuk a nehézséget okozó viselkedést.

Kutyaovi

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy egy kölyökkutya életében mennyire fontos az első 6-8 hónap. Kutyaovinkban számtalan új élménnyel gazdagodhatnak a párosok, ezzel megalapozva a problémamentes felnőttkort. A kutyaovis foglalkozásunkban szintén központi szerepet kap a terápiás megközelítés, amivel különleges és érdekes módon fejlesztjük a kiskutyákat.
Jelentkezés feltétele: betöltött 3 hónapos kor, oltások megléte.

Őrző-védő foglalkozás

Haladó tagjainkat tapasztalt segédek vezetik be az őrző-védő munka rejtelmeibe. 2018-ban a bővítéseknek köszönhetően egyedi berendezésekkel bővülnek a kiképzési lehetőségek.
Részletes tájékoztatás ennek időpontjáról híreink közt fog szerepelni, így mindenképpen érdemes követni oldalunkat!

Nyomkeresés-Nyomfektetés

A nyomkeresés során az irányítás a kutyához kerül, ezáltal számtalan új tapasztalatot szerezhet együtt a páros, ezzel kapcsolatuknak teljesen új színeket adva.
Jelentkezés: előzetes felmérés alapján. A foglalkozások esetenként külső helyszínen lesznek megtartva.

Egyéni foglalkozás

A személyre szabott haladási ütem érdekében kínáljuk egyéni foglalkozásunkat, ahol kiképző és asszisztense kizárólag a gazdával és kutyájával foglalkozik, legyen szó szocializációról, nevelésről vagy sportról.

Jelentkezést minden esetben e-mailben kiküldött űrlapunkon fogadunk el, előzetes egyeztetés és szintfelmérés után.
Pénzt visszatéríteni csak a szerződésben meghatározott esetekben áll módunkban.
Tanfolyamaink meghatározott számú alkalomra szólnak, így lehetőséget biztosítunk a rugalmas időbeosztásra és az igény szerinti fejlődésre.

Érdeklődni tanfolyamainkról az oktatas@patronuskutya.hu e-mail címen, telefonon vagy a képzési napokon személyesen a központban lehet.

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.