Partnereink

Hatalmas megtiszteltetés és elismerés számunkra, hogy a 2018-as évben is elismert és sikeres szakemberekkel és egyesületekkel, szervezetekkel, rendvédelmi szervekkel dolgozhatunk együtt. Az itt felsorolt személyek, szervezetek előadásainkon segítenek, illetve programjaikba vonták be Központunkat.
Központunk állandó résztvevője lett a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács országos nagyszabású akciójának, a Re-akció program keretén belül. Tantermi előadásainkon az iskolás korosztálynak beszélünk a felelős állattartásról, kiemelt módon az állatkínzásról és interaktív módszerrel a kutyák testbeszéde-kommunikációja témákról.A Budapesti Polgárőr Szövetséggel együttműködve az ország több pontján szabadtéri, tornatermi rendezvényeken tartunk előadásokat a környezetvédelem-és felelős állattartás témakörökben különböző korosztályoknak is.
A felelős állattartás program keretein belül Központunk szoros kapcsolatot tart fent az Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvánnyal. Táboraink és szervezett programok keretein belül lehetőséget biztosítunk a menhely látogatására, ott karitatív munka végzésére. Emellett kiképzőink a menhely kutyáinak szocializációját és rehabilitációját végzik annak érdekében, hogy jobb esélyük legyen a gazdásodásra – természetesen térítésmentesen.
Az Alsónémedi Agárpark a MAVE keretein belül egy új szakosztályt alapított – a ” Fitt-Eb” létrejötte megteremtette a lehetőséget Központunk tagjainak és az érdeklődő nem-agár típusú fajtatiszta és keverék kutyák gazdáinak, hogy kipróbálhassák az agárpálya és a coursing varázslatos világát; kontrollált és nemzetközi szinten is szabályozott keretek közt edzhessenek, versenyezhessenek.
A JULIUS-K9® kutyahám a felelős állattartás egyik szimbólumává vált, tökéletes harmóniára törekedve ember és állat között úgy, ahogyan ez társállathoz méltó.A magyar cég magyar emberek szakértelmére épít, minden előállított JULIUS-K9® termék ízig-vérig magyar.  Az IDC® Powerhám méltán nyerte el 2015-ben a Magyar Termék Nagydíjat, és a címet azóta is folyamatosan birtokolja. A Magyarországon készült kutyahámok közül havonta százezres nagyságrend hagyja el a határokat és kerül minél több kutyatartóhoz szerte a világon.A JULIUS-K9® márka elsődleges célja csúcsminőségű termékek gyártása. A közeljövőben tervezett fejlesztésekkel a magyar innováció egyik éllovasa lehet a cég. Havonta akár több szabadalmat is lead a vállalkozást vezető Sebő Gyula, és igyekeznek kiterjeszteni a márkavédelmet több kontinensre is.A JULIUS-K9® kutyahám mára már a legismertebb kutyafelszerelések között szerepel a világ számos országában! 2018-ban új partnerünk az Állatvédőrség, hazánk egyik legnagyobb állatmentő alapítványa. Az alapítvány elsősorban állatkínzás áldozatainak mentésével foglalkozik. Vallják, hogy ezen kínzások felszámolásának hosszútávú megoldása a felelős állattartásra nevelés már gyermekkortól kezdve. Programjaik, tevékenységük -a mentések mellett-  a felnövekvő generáció állatokhoz való viszonyának alakítása. Központunkkal ebben együttműködve segítenek az óvodai és iskolai programjainkban, előadásainkon, táborainkban. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen partnerrel dolgozhatunk együtt az állattartási kultúra jobbításán.

2018-ban partnereink száma folyamatosan bővül, látogass vissza többször, hogy időben értesülj számodra érdekes előadóinkról 🙂