Nyári táboraink

Felelős állattartási tábor gyerekeknek Délegyházán

Szeretettel várjuk az állatok iránt érdeklődő 7-14 éveseket még két szabad turnusban (2018. július 9-13 és 2018. augusztus 13-17) megrendezésre kerülő táborunkba.

A tábor alatt a gyerekek megismerkedhetnek a legnépszerűbb házikedvencek (kutya, macska, kisrágcsálók) valamint egyes háztáji állatok igényeivel, ellátásával, alapvető kommunikációjukkal, testbeszédükkel, illetve belekóstolhatnak a kutyakiképzés, nevelés alapjaiba.
A tábor egyik napján menhelyre látogatunk el, az ottani állatoknak viszünk adományt, megismerkedhetnek egy ilyen intézmény mindennapjaival. Emellett kerül sor egy vadaspark meglátogatására is, ahol a vadállatok, magyar fauna kerülhet közelebb a gyerekekhez.
Az időjárás függvényében strandolás is szerepel a programok között.

Minden programunkat életkori sajátosságoknak megfelelően állítjuk össze. Az interaktív játékok, vetélkedők fejlesztik a kommunikációt, csapatmunkát, önismeretet és felelősségtudatot. Kiemelten ügyelünk arra, hogy a gyerekek kompetenciaérzése nőjön, hasznos tudással távozzanak minden nap végén.

Érkezés minden nap 7:30-8:00 között, távozás 17:00-17:30.
A résztvevők számára napi háromszori étkezést biztosítunk.
A tábor költsége 50.000.-/fő, testvérek részére 15% kedvezményt garantálunk.
Számlaszám: Patronus Központ Kft. Otp:11742252-25540981
Közlemény: Gyermek neve és a turnus időpontja

Részletfizetési lehetőség:
A választott turnus előtt legkésőbb 2 héttel 15.000 Ft/fő foglaló befizetésével. A fennmaradó összeget kérjük a turnus kezdete előtti héten keddig (július 3. illetve augusztus 7.) átutalni. Foglalót nem áll módunkba visszatéríteni!

A részvételi szándékot a vezetoseg@patronuskutya.hu email címre várjuk a teljes összegről/foglalóról szóló befizetési bizonylat elküldésével.
Ezt követően válaszemailben formanyomtatványt küldünk, melynek kitöltése és a teljes összeg befizetése jogosít a táborban való részvételre.

Várjuk az érdeklődőket szeretettel!