Hírek, Aktualitások

2018. tavaszától megtisztelő felkérést és lehetőséget kaptunk.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Re-akció nevű interaktív bűnmegelőzési bemutató programjával “járjuk” az országot. Az internet veszélyei, a börtön világának megismerése és több prevenciós előadás mellett a felelős állattartás és állatkínzás témaköre is szerepet kapott ezeken a bemutatókon most már állandó jelleggel, iskolánk előadói által lebonyolítva. A rendezvénysorozat mottója, miszerint “Egy rossz döntés egy életre szól” tükrözi az elvet és a lebonyolítási jellegét. Az adott iskola tanulói -és a pedagógusok- testközelből élhetik át és tapasztalhatják meg szereplőként bevonva, hogy egy egy cselekedet ( akár nem is bűnözési szándékkal elkövetve) milyen események folyamatát indíthatja be. Hazánk minden rendvédelmi és hivatalos szerve képviselteti magát ezeken a bemutatókon, így a közönség megismerheti a működési elvet és mechanizmust is. Az előadások interaktív jellege miatt sokkal élethűbb és közelebb hozza a diákokhoz a mondanivalót, mint egy száraz adatokból álló felsorolás. Büszkék vagyunk rá, hogy ezzel is segítjük hazánkban a jobb és felelősebb állattartási kultúra kialakítását.

Néhány link a 2018-as Re-akció programokból:

Október 25. Salgótarján

Október 11. Győr

Szeptember 20. Zugló

Június 14. Szombathely

Május 17. Kiskunfélegyháza

Május 3. Újpest

2019-es helyszíneink:

Március 28. Zalaegerszeg

Március 28. Zalaegerszeg


JULIUS-K9®

IDC® Powerhám teszt

Hitvallásunk,hogy komplett segítséget nyújtsunk a kutya/gazdi párosoknak egy izgalmas területre vitt minket. A JULIUS-K9® termékei egyre népszerűbbek hazánkban is – saját kutyáink is évek óta használják ezeket- a hámokkal egyre gyakrabban találkozunk a mindennapok során. Gondoltunk egy nagyot és a Mave vezetőségével egyeztetve meghirdettünk egy tesztnapot- kiderítendő, hogy ezek a hámok valóban olyan jók e, mint amennyire a gazdák dicsérik. A magyar hámok éles helyzetben, több méretben és több fajta kutyán bizonyítottak. Az eredményeket, elemzéseket ITT láthatjátok. Örülünk,hogy részesei lehettünk ennek a nagyszerű napnak szervezőként és öröm, hogy nyugodt szívvel ajánlhatjuk a hozzánk fordulóknak a magyar cég termékeit továbbra is.

A tesztről készült rövid videó ITT a fényképek az esemény Facebook oldalán tekinthetőek meg.

Bewegungsstudie-bezüglich-der-JULIUS-K9®IDC®-Powergeschirre

Étude-de-mouvement-sur-le-harnais-IDC®-PowerJULIUS-K9®

Bewegingsstudie-inzake-de-JULIUS-K9®IDC®-Powertuigen

JULIUS-K9®-IDC®-Powerharness-movement

御利斯-凯久®-IDCTM-力量胸背带运动研究

Arnés-Julius-K9®IDCPower-K9®estudio-de-movimientos

Bewegingsstudie-JULIUS-K9®-IDC®-Powertuig


2018 nyara bővelkedett előadásokban, táborokban,meghívásokban. Néhány helyszín és beszámoló.

Ezen a nyáron rengeteg meghívást kaptunk az ország különböző pontjairól. Jártunk általános- közép- és rendvédelmi iskolákban, nyári- és speciális táborokban, rendezvényeken. Felelős állattartás programunk nagy sikert aratott minden gyermek és tanár/nevelő körében. Kiemelten fontosnak tartjuk a gyermekek tanítását, a koruknak megfelelő módon a törvények, szabályozások megismertetését. Interaktív előadásaink akár tantermi keretek közt is megvalósíthatóak, így egész tanévben belefoglalható az oktatási keretbe.

A BPSZ-el, BRFK-val és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal közös együttműködésnek köszönhetően lehetőség van komplettebb (internet veszélyei, bűnmegelőzési prevenciós) program igénylésére is. Az előadásokkal kapcsolatban az oktatas@patronuskutya.hu emailcímen illetve a 06/30-938-21-69 számon várjuk az érdeklődő tanárokat, iskolavezetőket. Néhány kép az idei programjainkról.


2018.04.21. Rendőr-és katasztrófavédelmi napon jártunk

Részletek Facebook oldalunkon

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.